Stylishbeeld
 
Food en media

Foodfotografie is een vak apart. Misschien ken je het wel: dat gerechtje op je bord ziet er zo lekker uit! Maar als je het fotografeert, en je bekijkt de foto, dan valt het toch een beetje tegen. Het ziet er niet zo smakelijk uit als in het echt! Het is dan ook niet altijd eenvoudig om eten ook op de foto te laten ‘shinen’. Het is natuurlijk wel essentieel voor foto’s op een menukaart, website van een restaurant, of in een kookboek of culinair tijdschrift, dat de kijker ook trek krijgt bij het zien van de foto.

In deze cursus leer je hoe je een goede foodfoto maakt. Alle aspecten komen aan bod: inspiratie voor het foto-idee, opbouwen/styling van een mooie opstelling, gebruik van je (spiegelreflex)camera of telefoon, nabewerking van je foto’s. Omdat alle onderdelen in duidelijke hoofdstukken zijn opgenomen, is de cursus zowel geschikt als opstap voor fotografen die zich willen verdiepen in de ins en outs van foodfotografie, als voor hobbyisten die tips zoeken om hun gerechtjes iets mooier en smakelijker vast te leggen! Je kunt als cursist dus zelf beslissen welke elementen je belangrijk vindt.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal opgaven, natuurlijk veel praktijkopdrachten, en aparte portfolio-opdrachten. Zo krijg je feedback en tips bij elke foto die je maakt, en bouw je daarmee ook direct een portfolio op! Bij het volledig doorlopen van de cursus ontvang je bovendien een certificaat. Heb je vragen, of kom je er niet uit? Ik help je verder! Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@stylishbeeld.com.

De cursus wordt aangeboden als e-book en de cursusduur bedraagt 2 à 3 maanden, bij de nodige uren inzet per week. Natuurlijk bepaal je zelf je tempo, en kun je er dus prima langer, of juist korter over doen. 

Aanmelden kan door de cursus te kopen in onze webstore.
 

 


 
 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn